use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Thai wok med svampe

Det thailandske køkken er blevet utrolig populært hos danskerne. Dette skyldes blandt andet, at retterne traditionelt set er baseret på friske rådvarer samt, at de kan varieres så de tilpasses den enkeltes smagspræference. Thai wok med svampe er en aftensmadsopskrift, som vil være et hit hos alle medlemmer af familien. Retten er simpel at tilberede og derfor oplagt på en travl hverdagsaften. Dertil kan retten til enhver tid byttes ud med de grønsager, man har liggende i køleskabet. Velbekomme!
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse30 minutter
  • Portioner4
recipe image thai wok med svampe

Ingredienser

  • 300 g oksekød i strimler
  • 4 gulerødder skåret i tynde strimler
  • 150 g små champignon eller østershatte
  • 2 løg skåret i både
  • Lidt rød chili efter temperament
  • 2 fed hvidløg skåret i tynde strimler
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 flaske Cremefine til madlavning 7% eller 15%
  • 300 g nudler
  • Eventuelt frisk koriander

      Vejledning

      1. Kog nudler som beskrevet på pakken
      2. Svits oksekød i en wok til det har taget farve
      3. Tag kødet op og svits gulerødder, løg og svampe i wokken
      4. Tilsæt chili, hvidløg, fishsauce og Cremefine og kom kødet tilbage i wokken. Lad det simre 2-3 min
      5. Tilsæt de kogte nudler og server med brød til og friske koriander-blade på toppen