use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Porretærte

Porretærte er let og nem aftensmad, som bare smager fantastisk. En sikker vinder hos den travle børnefamilie.
  • 45 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Porretærte

Ingredienser

  • 1 færdigrullede butterdejplader
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 4 æg
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • 150 g revet mozarella
  • 2 hele porre
  • 4 store løg
  • Salt og friskkværnet peber

      Vejledning

      1. Smør en tærteform (Ø24cm) grundigt med Becel Flydende
      2. Læg butterdejspladen i formen og sørg for at presse den helt ud i kanterne
      3. Pisk æg og Cremefine sammen og tilsæt ost, løg og porre. Tilsæt salt og peber
      4. Hæld fyldet i formen og bag tærten ved 180 grader i en forvarment ovn i ca. 35 min. Når toppen er gylden og tærten føles fast er den færdig
      5. Lad den køle lidt inden severing