Porretærte
Porretærte er let og nem aftensmad, som bare smager fantastisk. En sikker vinder hos den travle børnefamilie.
Tid til forberedelse10 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 1 færdigrullede butterdejplader
- 1 spsk Becel Flydende
- 4 æg
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- 150 g revet mozarella
- 2 hele porre
- 4 store løg
- Salt og friskkværnet peber
Vejledning
- Smør en tærteform (Ø24cm) grundigt med Becel Flydende
- Læg butterdejspladen i formen og sørg for at presse den helt ud i kanterne
- Pisk æg og Cremefine sammen og tilsæt ost, løg og porre. Tilsæt salt og peber
- Hæld fyldet i formen og bag tærten ved 180 grader i en forvarment ovn i ca. 35 min. Når toppen er gylden og tærten føles fast er den færdig
- Lad den køle lidt inden severing
