use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kyllingeboller i karry

Alle sætter pris på en velsmagende og aromatisk karry nogle gange. Karry er traditionelt set en indisk krydderiblanding, som oftest består af 10 forskellige krydderier, der kan blandes efter behov. Det tilsatte gurkemeje er det, som giver karry den smukke gule farve. Denne ret er super nem at lave og har samtidig masser af velsmag. Ved at tilføje Cremefine bliver retten lækker og cremet, og vil med garanti være en succes hos hele familien.
  • 30 minutter
  • Portioner4
recipe image Kyllingeboller i karry

Ingredienser

  • ca 450 gram hakket kyllingebryst
  • 1 revet løg
  • 2 æg
  • 1 spsk melis
  • 1 spsk karrypulver
  • 1 terning hønsebouillon (1/2 til farsen og 1/2 til kogevandet)
Karrysauce:
  • 1 spsk Becel
  • 1 spsk karrypulver
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk hvidvinseddike eller æbleeddike
  • 2 tsk melis
  • 300 ml kogevand/ bouillon
  • 150 Cremefine 7% eller 15%

      Vejledning

      1. Rør hakket kylling med løg, æg mel, karry og en 1/2 knust terning hønsebouillon.
      2. Form små boller med en lille ske og kom dem i rigeligt kogende vand tilsat bouillon. Lad dem simre ca. 15 min. ved svag varme.
      3. Rist karry af i flydende margarine og tilsæt sukker, eddike og mel.
      4. Pisk 3 dl kogevand i melblandingen og lad det simre 5 min. Tilsæt Cremefine og lad saucen koge op. Kom bollerne i og hold dem varme.
      5. Server med ris, bulgur eller pasta.