use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Moules marinière - Hvidvinsdampede blåmuslinger

Den klassiske ret med blåmuslinger. Perfekt til en hver sommerdag. Moules Mariniére er super nemt at lave selv og koster ikke alverden. Prøv vores lette og lækre cremede opskrift.
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Moules marinière - Hvidvinsdampede blåmuslinger

Ingredienser

  • 1 - 1,5kg friske blåmuslinger
  • 1 porre
  • 1 gulerod
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 2 dl hvidvin
  • 1 flaske Cremefine (7% til hverdag, eller prøv en 36% til weekend)
  • 1 bdt frisk persille

      Vejledning

      1. Skyl muslingerne i koldt vand og fjern ”skægget”. Det er den lille tråd, der hænger ud af muslingen. Hvis muslingen er åben så bank den i bordet og se om den lukker sig. Bevæger den sig ikke, er den død og skal kasseres
      2. Skær porre og gulerod i meget små tern. Kom Becel og hvidløg i en stor gryde med låg til. Tilsæt porre og gulerodstern og lad det svitse et par minutter
      3. Tilsæt hvidløg, hvidvin og muslinger og læg låget på gryden. Lad dem dampe i 4 minutter under låg. Tag låget af og vend muslingerne rundt og tilsæt Cremefine, salt og peber Lad det koge op og vend friskhakket persille i
      4. Server muslingerne rygende varme i dybe skåle sammen med den lækre suppe