Brownies med glasur
Disse brownies smager fantastisk og er toppet med en masse lækker glasur – en sikker vinder ifølge os. Med denne opskrift bliver det svært kun at tage ét stykke!
- Tid til forberedelse20 minutter
- Portioner8
Ingredienser
Brownie
- 200 g Becel Flydende
- 3 dl sukker
- 2 æg
- 1 kop kakaopulver
- 4 tsk vanillesukker
- 2 dl hvid hvedemel
- 1 tsk bagepulver
Cremet glasur
- 2,5 dl Cremefine 19% eller 36%
- 3 dl sukker
- 3 spsk ahornsirup
- 150 g mørk chokolade
- 75 g Becel Flydende
Vejledning
- Indstil ovnen til 175 ° C
Brownie
- Varm Becel flydende i en gryde, bland sukker og æg i gryden. Bland godt
- Bland derefter resten af ingredienserne til brownies og mix det godt med en håndmixer
- Hæld dejen i en bageform med bagepapir (ca. 20x26 cm)
- Bages i 15-20 minutter. Hold øje med det, så det ikke brænder
- Tag kagen ud af ovnen, lad den afkøle
Glasur
- Bland alt undtagen Becel flydende i en gryde, kog i 10-15 minutter, indtil den er tyk
- Fjern kasserollen fra pladen, kom Becel flydende i lidt efter lidt mens du rør rundt i massen
- Hæld glasuren over kagen og lad den afkøle
- Riv noget appelsinskal efter hældning på glasuren - det ser pænt ud og passer perfekt til chokoladen. Brug økologiske appelsiner, når du bruger skræl på frugten