vegetarisk grønkålspasta
Vegetarisk grønkålspasta er en oplagt hverdagsret, da den er nem og hurtig at lave og smager himmelsk. Pasta og grønkål supplerer hinanden super godt og nødderne giver noget lækkert knasende til retten. Denne ret bliver med sikkerhed en af dine yndlingsretter i hverdagen! Velbekomme!
- Tid til forberedelse30 minutter
- Portioner4
Ingredienser
- 400 g groft hakkede grønkål
- 2,5 dl Cremefine 7% eller 15%
- Lidt Becel Flydende til stegning
- 1 grøntsagsbouillonterning
- 2 fed hvidløg
- 100 g groft hakkede valnødder
- 1 pose pasta
- revet Parmesan til at drysse
Vejledning
- Start med at stege valnødderne i en stegepande indtil de får lidt farve og læg dem på en tallerken for sig
- Kom Becel i en gryde på medium varme
- Pres hvidløg og kom hvidløg og grønkål i gryden
- Lad løg og grønkål simre imens du rør godt rundt i nogle minutter
- Tilsæt Cremefine og kom derefter bouillonen i
- Smag til med salt og peber
- Kog pasta som anvist på pakken
- Top pastaretten med parmesan og de stegte valnødder