Nemme boller i karry
Boller i karry er en af danskernes favoritter. Med Cremefine bliver dine boller i karry bare helt perfekte. Mmmh, lækkert. Prøv vores nemme opskrift på boller i karry.
- Tid til forberedelse10 minutter
- Portioner4
Ingredienser
Boller i karry
- 500 g rå medister
- Ca. 1 l vand
- 2 bouillonterninger
- 1 spsk Becel Flydende
- 1 spsk mel
- 2 spsk karrypulver
- 2 dl af kogevandet fra medisterbollerne
- 1 flaske Cremefine 36% (brug evt. 7% hvis du vil bruge mindre fedt)
- Salt & friskkværnet peber
Stegte æbler
- 2 æbler
- 1 spsk Becel Flydende
- Frisk kørvel eller korriander
Vejledning
Boller i karry
- Lad vand og bouillon koge op
- Tag farsen ud af medisterpølsen og form små boller af den. Kom dem i det varme bouillon og lad dem simre ved svag varme til alle bollerne flyder op til overfladen
- Varm Becel i en gryde og pisk mel og karry i. Pisk kogevand og Cremefine i og lad det koge op under omrøring. Smag til med salt og friskkværnet peber og tilsæt de kogte boller og lad dem trække ved svag varme under låg i 15 minutter
Stegte æbler
- Skær æbler i kvarte og fjern kernehuset og stilk. Skær æblerne i både og steg dem på en pande i Becel til de er gyldne
- Server boller i karry med kogt ris og stegte æbler og evt. friske krydderurter på toppen