use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Nemme boller i karry

Boller i karry er en af danskernes favoritter. Med Cremefine bliver dine boller i karry bare helt perfekte. Mmmh, lækkert. Prøv vores nemme opskrift på boller i karry.
  • 25 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Nemme boller i karry

Ingredienser

Boller i karry
  • 500 g rå medister
  • Ca. 1 l vand
  • 2 bouillonterninger
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 1 spsk mel
  • 2 spsk karrypulver
  • 2 dl af kogevandet fra medisterbollerne
  • 1 flaske Cremefine 36% (brug evt. 7% hvis du vil bruge mindre fedt)
  • Salt & friskkværnet peber
Stegte æbler
  • 2 æbler
  • 1 spsk Becel Flydende
  • Frisk kørvel eller korriander

      Vejledning

      Boller i karry
      1. Lad vand og bouillon koge op
      2. Tag farsen ud af medisterpølsen og form små boller af den. Kom dem i det varme bouillon og lad dem simre ved svag varme til alle bollerne flyder op til overfladen
      3. Varm Becel i en gryde og pisk mel og karry i. Pisk kogevand og Cremefine i og lad det koge op under omrøring. Smag til med salt og friskkværnet peber og tilsæt de kogte boller og lad dem trække ved svag varme under låg i 15 minutter
      Stegte æbler
      1. Skær æbler i kvarte og fjern kernehuset og stilk. Skær æblerne i både og steg dem på en pande i Becel til de er gyldne
      2. Server boller i karry med kogt ris og stegte æbler og evt. friske krydderurter på toppen