Mexicansk Pulled Chicken af @juliebruun
Super seje @Juliebruun har været i køkkenet og tryllet denne lækre ret sammen.
- Tid til forberedelse20 minutter
- Portioner4
Ingredienser
- 1 flaske Cremefine 7%
- 2 fed hvidløg
- 1 almindeligt løg
- 1 tsk paprika
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 nip chilipulver eller cayennepeber
- 2 spsk tomatpure
- 1 hakkede tomater på dåse
- 2 dl Linser + 400ml vand eller 150g pasta + 200ml vand
- 400 g kyllingebryst
- Cremefraiche, knuste nachos, lime, forårsløg og chilliflager til severing
- Olie eller Becel Original til stegning
Vejledning
- Pres hvidløg, snit løg fint og skær peberfrugt i lidt større stykker
- Kom lidt olie i en dyb gryde eller wok. Svits hvidløg, løg og peberfrugt af her i, til det er blødt
- Kom krydderierne og tomatpuré ved og vend det rundt
- Tilføj hakket tomat og vælg nu om du vil have linser eller pasta i retten. Kom en af disse i + vandet
- Kom cremefine i retten og rør godt rundt. Lad det simre 15 minutter. Rør lidt undervejs, så det ikke brænder på
- Sæt en gryde over med vand, bring det i kog. Når vandet koger, kommes kyllingebryst her ned i. Lad dem koge i 15 minutters tid, de må ikke være rå inden i
- Når kyllingen er kogt, hældes vandet fra og den trækkes fra hinanden med to gafler
- Server retten med kyllingekødet oven på og de slags toppings man foretrækker til