use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Mørbradgryde med kartoffelmos

Mørbradgryde er den perfekte gryderet at severe på en kold dag. Og med garanti et hit blandt børnene. Prøv vores lette opskrift på denne lækre cremede mørbradgryde
  • 45 minutter
  • Tid til forberedelse15 minutter
  • Portioner4
recipe image Mørbradgryde med mos

Ingredienser

Mørbradgryde
  • 800 g svinemørbrad
  • 150 g bacon I tern
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 2 grofthakkede løg
  • 2 peberfrugt skåret i strimler
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl kraftig flydende oksebouillon
  • 1 flaske Cremefine 36%
  • 100 g Cocktailpølser
Kartoffelmos
  • 1 kg kartofler
  • 2 spsk Becel Flydende
  • 3 dl varm mælk
  • Salt og friskkværnet peber

      Vejledning

      Mærbradgryde
      1. Skær mørbrad i mindre stykker
      2. Svits bacon i Becel og tilsæt mørbradstykker, løg og peberfrugtstrimler
      3. Lad det stege ca. 10 minutter. Vend rundt i det hele en gang imellem
      4. Tilsæt tomat, bouillon og Cremefine og lad retten simre i ca. 30 minutter
      5. Tilsæt cocktailpølser
      6. Skræl kartofler og kog dem i usaltet vand til de er møre
      7. Hæld vandet fra og mos dem med et piskeris. Pisk Becel og varm mælk i og smag til med salt og friskkværnet peber