Mørbradgryde med kartoffelmos
Mørbradgryde er den perfekte gryderet at severe på en kold dag. Og med garanti et hit blandt børnene. Prøv vores lette opskrift på denne lækre cremede mørbradgryde
Tid til forberedelse15 minutter
Portioner4

Ingredienser
Mørbradgryde
- 800 g svinemørbrad
- 150 g bacon I tern
- 1 spsk Becel Flydende
- 2 grofthakkede løg
- 2 peberfrugt skåret i strimler
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl kraftig flydende oksebouillon
- 1 flaske Cremefine 36%
- 100 g Cocktailpølser
Kartoffelmos
- 1 kg kartofler
- 2 spsk Becel Flydende
- 3 dl varm mælk
- Salt og friskkværnet peber
Vejledning
Mærbradgryde
- Skær mørbrad i mindre stykker
- Svits bacon i Becel og tilsæt mørbradstykker, løg og peberfrugtstrimler
- Lad det stege ca. 10 minutter. Vend rundt i det hele en gang imellem
- Tilsæt tomat, bouillon og Cremefine og lad retten simre i ca. 30 minutter
- Tilsæt cocktailpølser
- Skræl kartofler og kog dem i usaltet vand til de er møre
- Hæld vandet fra og mos dem med et piskeris. Pisk Becel og varm mælk i og smag til med salt og friskkværnet peber
