use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremet hvedekerne-otto med knoldselleri

Denne vegetariske ret er en af vores personlige favoritter! Den minder om risotto, men vi har byttet risottorisene ud med hvedekerner. Hvedekerner er et lækkert alternativ, hvis man har lyst til lidt forandring samtidig med, at de er hurtigere at tilberede. God fornøjelse!
  • 20 minutter
  • Tid til forberedelse20 minutter
  • Portioner4
recipe image Cremet hvedekerne-otto med knoldselleri

Ingredienser

  • 2 spsk Becel Flydende
  • 1 groft hakkede løg
  • 1 knoldselleri skåret i 2 cm terninger
  • 2 dl hvedekerner
  • 4 dl vand
  • 3 spsk grøntsagsbouillon
  • 1 dl Cremefine 7% eller 15%
  • 100 g revet Parmesan
  • 1/2 citron
  • peber
  • 1 æble skåret i 2 cm terninger
  • 1/2 dl frisk persille hakket

      Vejledning

      1. Steg løg og knoldselleri i Becel på medium varme.
      2. Tilsæt hvedekernene og lad det stege i ca. 1 minut.
      3. Tilsæt vand og grøntsagsfond og lad det koge i ca 10 min.
      4. Tilsæt Cremefine og lad det koge i ca 2 minutter. Kom dernæst parmesan i retten og rør godt rundt. Smag til med citronsaft og peber.
      5. Top retten af med æbletern og persille.