use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Vegetarisk gryderet med søde kartofler og sorte bønner

Hvis du leder efter en nem og velsmagende vegetarisk ret, så er du havnet det rette sted. Denne ret er fyldt med mange dejlige varme farver og smage og de søde kartofler giver et rigtig godt modspil til de krydrede smage, der er i denne ret. Og så er denne opskrift oven i købet super nem at lave. Velbekomme!
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse30 minutter
  • Portioner4
recipe image vegetarisk gryderet med søde kartofler og sorte bønner

Ingredienser

  • 4 portioner ris
  • 3 spsk Becel Flydende
  • 1 sød kartoffel
  • 1 groft hakkede løg
  • 1 spsk finthakkede friske røde chilier
  • 2 fed finthakkede hvidløg
  • 1 spsk karrypulver
  • 1 spsk stødt ingefær
  • 1 flåede tomater på dåse
  • 1 dl vand
  • 2,5 dl Cremefine 7%, 15% eller 36%
  • 1 lime presset saften ud af
  • 1 sorte bønner på dåse
  • 2 spsk frisk koriander groft hakkede

      Vejledning

      1. Skær de søde kartofler i tern (ca 1x1 cm)
      2. Kom Becel i en stor gryde og sautér grønsagerne sammen med løg, hvidløg, ingefær og chili i 3 minutter på lav varme
      3. Tilføj karry og steg videre i 1 minut
      4. Tilsæt de flåede tomater, Cremefine og vand. Steg indtil grønsagerne er bløde
      5. Smag til med limesaft, salt og peber
      6. Top til sidst med friskhakkede koriander