Vegetarisk gryderet med søde kartofler og sorte bønner
Hvis du leder efter en nem og velsmagende vegetarisk ret, så er du havnet det rette sted. Denne ret er fyldt med mange dejlige varme farver og smage og de søde kartofler giver et rigtig godt modspil til de krydrede smage, der er i denne ret. Og så er denne opskrift oven i købet super nem at lave. Velbekomme!
Tid til forberedelse30 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 4 portioner ris
- 3 spsk Becel Flydende
- 1 sød kartoffel
- 1 groft hakkede løg
- 1 spsk finthakkede friske røde chilier
- 2 fed finthakkede hvidløg
- 1 spsk karrypulver
- 1 spsk stødt ingefær
- 1 flåede tomater på dåse
- 1 dl vand
- 2,5 dl Cremefine 7%, 15% eller 36%
- 1 lime presset saften ud af
- 1 sorte bønner på dåse
- 2 spsk frisk koriander groft hakkede
Vejledning
- Skær de søde kartofler i tern (ca 1x1 cm)
- Kom Becel i en stor gryde og sautér grønsagerne sammen med løg, hvidløg, ingefær og chili i 3 minutter på lav varme
- Tilføj karry og steg videre i 1 minut
- Tilsæt de flåede tomater, Cremefine og vand. Steg indtil grønsagerne er bløde
- Smag til med limesaft, salt og peber
- Top til sidst med friskhakkede koriander
