use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Risalamande med Cremefine

En sand juleklassiker og med Cremefine bliver den bare lige lidt ekstra cremet.
  • 3 time
  • Tid til forberedelse5 minutter
  • Portioner4
recipe image Risalamande med Cremefine

Ingredienser

Risengrød
  • 3 dl vand
  • 2 dl grødris
  • 6 dl sødmælk
  • 2 spsk sukker
Risalamande
  • 50 g smuttede hele mandler
  • Kornene fra 1 vaniljestang eller 1 spsk vaniljesukker
  • 200 ml Cremefine piske 36%

      Vejledning

      Risengrød
      1. Kog vandet op og tilsæt ris, brug en tykbundet gryde med låg
      2. Lad dem koge under omrøring i ca. 3 minutter og tilsæt mælken
      3. Lad mælken koge op og skru ned til svag varme
      4. Læg låg på og lad grøden simre i ca. 40 min – husk at røre af og til, så grøden ikke brænder på i bunden
      5. Kom grøden i en skål og rør sukker i. Lad dem køle helt af i køleskabet. Gerne natten over
      Risalamande
      1. Hak mandlerne (gem evt. en hel mandel)
      2. Rør risengrød, vaniljesukker og hakkede mandler sammen
      3. Pisk Cremefine til let skum og vend skummet sammen med risengrøden
      4. Server evt. med lun kirsebærsauce