use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Vegetarisk stroganoff med halloumi

Denne opskrift er et fantastisk vegetarisk alternativ til den klassiske bøf stroganoff. Den har masser af smag og er nem at lave. Perfekt til hverdagsaftener, hvor du har lyst til noget ekstra lækkert.
  • 25 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Vegetarisk stroganoff med halloumi

Ingredienser

  • 500 g halloumi
  • 2 spsk Becel flydende margarine
  • 2 1/2 dl Cremefine 7%, 15% eller 36%
  • 400 g flåede tomater på dåse
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 finthakket løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 1 tsk groft formalet sort peber
Tilbehør
  • 1/2 dl hakket persille
  • 4 dl ris
  • 1 broccoli

      Vejledning

      1. Kom Becel Flydende på en varm pande
      2. Skær halloumien i grove skiver og steg den til den får farve
      3. Tilsæt løg, presset hvidløg og tomatpurë. Lad det simre i et minut
      4. Tilsæt Cremefine, flåede tomater og grøntsagsbouillon. Lad retten koge op og skru derefter ned for varmen og lad den simre i 1-2 minutter
      5. Smag retten til med krydderier og peber
      6. Server med ris
      Byt eventuelt ris ud med kartoffelmos eller pasta