Vegetarisk stroganoff med halloumi
Denne opskrift er et fantastisk vegetarisk alternativ til den klassiske bøf stroganoff. Den har masser af smag og er nem at lave. Perfekt til hverdagsaftener, hvor du har lyst til noget ekstra lækkert.
- Tid til forberedelse10 minutter
- Portioner4
Ingredienser
- 500 g halloumi
- 2 spsk Becel flydende margarine
- 2 1/2 dl Cremefine 7%, 15% eller 36%
- 400 g flåede tomater på dåse
- 2 spsk tomatpuré
- 1 finthakket løg
- 1 fed hvidløg
- 1 grøntsagsbouillonterning
- 1 tsk groft formalet sort peber
Tilbehør
- 1/2 dl hakket persille
- 4 dl ris
- 1 broccoli
Vejledning
- Kom Becel Flydende på en varm pande
- Skær halloumien i grove skiver og steg den til den får farve
- Tilsæt løg, presset hvidløg og tomatpurë. Lad det simre i et minut
- Tilsæt Cremefine, flåede tomater og grøntsagsbouillon. Lad retten koge op og skru derefter ned for varmen og lad den simre i 1-2 minutter
- Smag retten til med krydderier og peber
- Server med ris
Byt eventuelt ris ud med kartoffelmos eller pasta