Karamelliseret Æblekage
En nyfortolkning af den klassiske æblekage, perfekt til weekendforkælelse
Tid til forberedelse15 minutter
Portioner4

Ingredienser
Karamelliserede Æbler
- 4 æbler
- 1 spsk Becel Flydende
- 4 spsk honning
- 1 tsk stødt kanel
Creme
- 1 flaske Cremefine 36% eller 19%
- Revet skal fra 1 økologisk citron
- 2 spsk flormelis
Topping
- Ca. 2 dl æblekagerasp
- frisk citronmelisse
Vejledning
- Skær æblerne i kvarte og fjern kernerne
- Del hvert æblestykke i 2-3 tykke både
- Kom Becel Flydende på en stor pande og lad det bruse op. Tilsæt honning og kanel og læg æblebådene på. Lad dem simre i 2-3 minutter og vend æblerne. Lad dem simre 2-3 minutter til de er møre men stadig faste
- Fordel æbler og kanelhonning i 4 skåle
- Pisk Cremefine til skum og smag til med flormelis og revet citronskal
- Kom creme over æblerne og top med æblekagerasp og frisk citronmelisse ved servering
