use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Karamelliseret Æblekage

En nyfortolkning af den klassiske æblekage, perfekt til weekendforkælelse
  • 20 minutter
  • Tid til forberedelse15 minutter
  • Portioner4
recipe image Karamelliseret Æblekage

Ingredienser

Karamelliserede Æbler
  • 4 æbler
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 4 spsk honning
  • 1 tsk stødt kanel
Creme
  • 1 flaske Cremefine 36% eller 19%
  • Revet skal fra 1 økologisk citron
  • 2 spsk flormelis
Topping
  • Ca. 2 dl æblekagerasp
  • frisk citronmelisse

      Vejledning

      1. Skær æblerne i kvarte og fjern kernerne
      2. Del hvert æblestykke i 2-3 tykke både
      3. Kom Becel Flydende på en stor pande og lad det bruse op. Tilsæt honning og kanel og læg æblebådene på. Lad dem simre i 2-3 minutter og vend æblerne. Lad dem simre 2-3 minutter til de er møre men stadig faste
      4. Fordel æbler og kanelhonning i 4 skåle
      5. Pisk Cremefine til skum og smag til med flormelis og revet citronskal
      6. Kom creme over æblerne og top med æblekagerasp og frisk citronmelisse ved servering