Easy cheesy cheesecake
Cheesecakes findes i uanede variationer og kan let personaliseres med dine yndlings toppings, vores udgave er luftigere end den klassiske version!
- Tid til forberedelse25 minutter
- Portioner4
Ingredienser
Bund
- 200 g digestive kiks
- 2 spsk brun farin
- 2 spsk Becel Flydende
Fyld
- Friske bær fx jordbær, blåbær og hindbær
- 150 g flødeost neutral
- 2 spsk vaniljesukker
- Saft og revet skal fra 1 usprøjtet lime
- 1 flaske Cremefine 38% eller 19%
Vejledning
- Kom kiksene i en frysepose og knus dem med en kagerulle eller lignende
- Kom Becel Flydende og brun farin på en stor pande og varm det op. Rør de knuste kiks i og rør det hele godt sammen
- Pres blandingen i portionsforme
- Skær store bær i mindre stykker og fordel bærrene på bundene
- Rør flødeosten blød og ensartet med vaniljesukker, limesaft og -skal (gem lidt til at pynte med)
- Pisk Cremefine let og luftigt og vend det i ostecremen. Fordel cremen over bærrene og pynt med lidt revet limeskal