use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Cremede Søde Kartofler m. Bacon og Revet Ost, Kyllingeunderlår og Bønnesalat - af @ANELOUISEREIMER

  • 1 time
  • Tid til forberedelse20 minutter
  • Portioner4
recipe image Cremede Søde Kartofler m. Bacon og Revet Ost, Kyllingeunderlår og Bønnesalat - af @ANELOUISEREIMER

Ingredienser

  • Includes
    2 flasker Cremefine 36%
  • Includes
    2 store søde kartofler
  • Includes
    1 pakke bacontern
  • Includes
    1 stort rødløg
  • Includes
    5 små tomater
  • Includes
    3 håndfulde grønne bønner
  • Includes
    3 håndfulde edamame bønner
  • Includes
    Lidt vandmelon
  • Includes
    Lidt fetaost
  • Includes
    1 pakke pinjekerner
  • Includes
    kyllingeunderlår med skind
  • Includes
    100 g revet mozzarella
  • Includes
    salt

      Vejledning

      1. Tænd ovnen på 185 grader
      2. Skræl og skær sødekartoflerne ud i skiver. Spred dem ud i en bradepande
      3. Kog Cremefine Piske 36% op sammen med salt og revet mozzarella til det er smeltet. Hæld det ovenpå sødekartoflerne
      4. Skær rødløg ud i skiver (gem lidt til bønnesalaten) og put dem ovenpå kartoflerne. Dernæst hælder du bacon ovenpå og til sidste tomater i skiver
      5. Når det er gjort putter du kyllingelår i en bradepande og derefter skal det ind i ovnen i 40 min. sammen med flødekartoflerne
      6. Imens starter du på bønnesalaten
      7. Kom bønner og edamame bønnerne i en gryde og kog det hurtigt op sammen med 2 tsk. salt. Når det koger, tager du det af blusset og køler det af med kold vand
      8. Tag vandet fra og hæld det i en skål
      9. Skær vandmelon i tern og kom det ved, sammen med rødløg og feta
      10. Rist pinjekernerne til de er gyldne og hæld dem op i bønnesalaten. Done