Cremede Søde Kartofler m. Bacon og Revet Ost, Kyllingeunderlår og Bønnesalat - af @ANELOUISEREIMER
Tid til forberedelse20 minutter
Portioner4

Ingredienser
- Includes2 flasker Cremefine 36%
- Includes2 store søde kartofler
- Includes1 pakke bacontern
- Includes1 stort rødløg
- Includes5 små tomater
- Includes3 håndfulde grønne bønner
- Includes3 håndfulde edamame bønner
- IncludesLidt vandmelon
- IncludesLidt fetaost
- Includes1 pakke pinjekerner
- Includeskyllingeunderlår med skind
- Includes100 g revet mozzarella
- Includessalt
Vejledning
- Tænd ovnen på 185 grader
- Skræl og skær sødekartoflerne ud i skiver. Spred dem ud i en bradepande
- Kog Cremefine Piske 36% op sammen med salt og revet mozzarella til det er smeltet. Hæld det ovenpå sødekartoflerne
- Skær rødløg ud i skiver (gem lidt til bønnesalaten) og put dem ovenpå kartoflerne. Dernæst hælder du bacon ovenpå og til sidste tomater i skiver
- Når det er gjort putter du kyllingelår i en bradepande og derefter skal det ind i ovnen i 40 min. sammen med flødekartoflerne
- Imens starter du på bønnesalaten
- Kom bønner og edamame bønnerne i en gryde og kog det hurtigt op sammen med 2 tsk. salt. Når det koger, tager du det af blusset og køler det af med kold vand
- Tag vandet fra og hæld det i en skål
- Skær vandmelon i tern og kom det ved, sammen med rødløg og feta
- Rist pinjekernerne til de er gyldne og hæld dem op i bønnesalaten. Done
