Chunky tomatsuppe med kikærter og knas
Vores take på en tomatsuppe af den rustikke slags - fantastisk cremet og sprød
- Tid til forberedelse15 minutter
- Portioner4
Ingredienser
Suppe
- 2 finthakkede løg
- 3 pressede fed hvidløg
- Becel flydende til stegning
- 1 tsk tørret basilikum
- 3 hakkede tomater på dåse
- 50 g tomatpuréer (1 lille dåse)
- 1 liter flydende hønsebouillon
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- Salt og friskkværnet peber
Kikærter og Knas
- 1 dåse kikærter
- Becel flydende til stegning
- 1 fed hvidløg presset
- 2 spsk hakket persille
- Salt og friskkværnet peber
- Evt. 1 tsk røget paprika
- Rodfrugtchips (kan udelades)
Vejledning
- Svits løg i Becel Flydende i en gryde til de er klare
- Tilsæt hvidløg og basilikum
- Kom tomater, tomatpuré og bouillon i og lad suppen koge i 10 minutter
- Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem i rent vand
- Dup dem tørre og steg dem i Becel Flydende på en pande til de er gyldne
- Tilsæt hvidløg og persille og smag til med salt, peber og evt. røget paprika
- Tilsæt Cremefine til suppen ved anretning og top med kikærter og evt. rodfrugtchips
- . Har du en frisk basilikum stående i vindueskarmen skader det ikke med et drys friske blade ved servering