Brownie med pisket Cremefine og friske bær
Er der noget bedre end en sød brownie dækket af Cremefineskum og toppet med friske bær - hvis du er fan, skal du prøve vores udgave
Tid til forberedelse25 minutter
Portioner7

Ingredienser
- 200 g flydende Becel
- 3 dl sukker
- 2 æg
- 1 dl kakaopulver
- 4 tsk vaniljesukker
- 2 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 flaske Cremefine 36%
- Blandede friske bær
Vejledning
- Forvarm ovnen til 175 °C
- Rør Becel Flydende, sukker og æg godt sammen
- Bland derefter de resterende ingredienser sammen og vend dem i æggemassen
- Kom dejen i en smurt springform (ca. 20-22 cm Ø)
- Bag brownien i 15-20 minutter
- Tag derefter kagen ud, tag den ud af bageformen og lad den køle af
- Pisk Cremefine 36% til skum og pynt kagen med Cremefine og friske bær
