Pasta med grønt og laks
Laks, pasta og grønt - hvad mere er der at sige? En lækker og nem ret både til hverdag og weekend.
- Tid til forberedelse10 minutter
- Portioner4
Ingredienser
- 400 g pasta
- 400 g laksefilet
- Salt og friskkværnet peber
- Becel flydende til stegning
- 125 g broccoli evt. aspargesbroccoli skåret i mindre stykker
- 1 porre skåret i skiver
- 125 g friske grønne asparges skåret i mindre stykker
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- evt. oliven og friskhakket chili
Vejledning
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen
- Skær laksen i store tern og rist dem i Becel Flydende på en pande til de får en fin stegeskorpe (4-5 minutter)
- Krydr med salt og peber, tag dem af panden og hold dem lune
- Kom broccoli, porre og asparges på panden- Tilsæt evt. oliven og chili og Cremefine
- Lad det simre 5 minutter og vend det sammen med laksestykkerne
- Server med kogt pasta