use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pasta med grønt og laks

Laks, pasta og grønt - hvad mere er der at sige? En lækker og nem ret både til hverdag og weekend.
  • 20 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Pasta med grønt og laks

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 400 g laksefilet
  • Salt og friskkværnet peber
  • Becel flydende til stegning
  • 125 g broccoli evt. aspargesbroccoli skåret i mindre stykker
  • 1 porre skåret i skiver
  • 125 g friske grønne asparges skåret i mindre stykker
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • evt. oliven og friskhakket chili

      Vejledning

      1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen
      2. Skær laksen i store tern og rist dem i Becel Flydende på en pande til de får en fin stegeskorpe (4-5 minutter)
      3. Krydr med salt og peber, tag dem af panden og hold dem lune
      4. Kom broccoli, porre og asparges på panden- Tilsæt evt. oliven og chili og Cremefine
      5. Lad det simre 5 minutter og vend det sammen med laksestykkerne
      6. Server med kogt pasta