Rocky Road Cupcakes
Overrask en ven eller en du har kær med disse lækre cupcakes. Inde i cholokademuffin'en gemmer sig en lækker overraskelse. På toppen findes de flotteste lyserøde swirl af frosting. Mums!
- Tid til forberedelse30 minutter
- Portioner15
Ingredienser
Muffins
- 125 g Flydende Becel
- 100 g mælkechokolade
- 1 flaske Cremefine Piske 36%
- 2 æg
- 1,5 dl sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 3 dl hvedemel
- 1 tsk kakaopulver
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 50 g groft hakkede saltede valnødder
- 20 g mini skumfiduser
Frosting
- 1 flaske Cremefine Piske 36%
- 200 g neutral flødeost
- 4 spsk flormelis
- 2 spsk vaniljesukker
- En lille smule rød frugtfarve
Vejledning
Muffins
- Tænd ovnen på 185 grader varmluft
- Smelt Becel i en gryde og tilsæt 50g af mælkechokoladen. Når massen er smeltet sammen stilles gryden til side
- Hæld Cremefine Piske i en skål. Tilsæt æg, sukker og vaniljesukker. Rør blandingen rundt til sukkeret er opløst
- Bland alle de tøringredienserne sammen og tilsæt til skålen med Cremefine og sukkerblandingen lidt ad gangen
- Hak det resterende af chokoladen og valnødder groft og tilsæt til dejen og rør rundt
- Del dejen ud i 15 muffinsforme. Når dejen har sat sig i formene kan mini skumfiduserne tilsættes ved at presse dem ned i toppen af dejen
- Bag muffins i ovnen i ca 12-15 minutter. Pas på med at bage dem for længe, så de ikke bliver tørre Stil muffins til side og lad dem køle en smule inden du sprøjter frosting på toppen.
Frosting
- Pisk Cremefine Piske 36% til skum i en skål. Blødgør flødeosten og tilsæt den i skålen og rør rundt med et fast greb
- Tilføj flormelis ogvaniljesukker indtil det er rørt sammen med massen
- Tilføj rød frugtfarve efter behov og ønske. Brug en sprøjtepose til at pynte muffins. Tilføj evt. flere valnødder eller mini skumfiduser på toppen