use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Rocky Road Cupcakes

Overrask en ven eller en du har kær med disse lækre cupcakes. Inde i cholokademuffin'en gemmer sig en lækker overraskelse. På toppen findes de flotteste lyserøde swirl af frosting. Mums!
  • 45 minutter
  • Tid til forberedelse30 minutter
  • Portioner15
recipe image Rocky Road Cupcakes

Ingredienser

Muffins
  • 125 g Flydende Becel
  • 100 g mælkechokolade
  • 1 flaske Cremefine Piske 36%
  • 2 æg
  • 1,5 dl sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 3 dl hvedemel
  • 1 tsk kakaopulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 50 g groft hakkede saltede valnødder
  • 20 g mini skumfiduser
Frosting
  • 1 flaske Cremefine Piske 36%
  • 200 g neutral flødeost
  • 4 spsk flormelis
  • 2 spsk vaniljesukker
  • En lille smule rød frugtfarve

      Vejledning

      Muffins
      1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft
      2. Smelt Becel i en gryde og tilsæt 50g af mælkechokoladen. Når massen er smeltet sammen stilles gryden til side
      3. Hæld Cremefine Piske i en skål. Tilsæt æg, sukker og vaniljesukker. Rør blandingen rundt til sukkeret er opløst
      4. Bland alle de tøringredienserne sammen og tilsæt til skålen med Cremefine og sukkerblandingen lidt ad gangen
      5. Hak det resterende af chokoladen og valnødder groft og tilsæt til dejen og rør rundt
      6. Del dejen ud i 15 muffinsforme. Når dejen har sat sig i formene kan mini skumfiduserne tilsættes ved at presse dem ned i toppen af dejen
      7. Bag muffins i ovnen i ca 12-15 minutter. Pas på med at bage dem for længe, så de ikke bliver tørre Stil muffins til side og lad dem køle en smule inden du sprøjter frosting på toppen.
      Frosting
      1. Pisk Cremefine Piske 36% til skum i en skål. Blødgør flødeosten og tilsæt den i skålen og rør rundt med et fast greb
      2. Tilføj flormelis ogvaniljesukker indtil det er rørt sammen med massen
      3. Tilføj rød frugtfarve efter behov og ønske. Brug en sprøjtepose til at pynte muffins. Tilføj evt. flere valnødder eller mini skumfiduser på toppen